Італійці подарували нам справжнє щастя смаків — піцу. Та навіть найвибагливіші з них визнають, що саме неаполітанська піца — це краще, що можна скуштувати в Італії. Та їхати до цієї країни тепер зовсім не потрібно, адже спробувати справжню неаполітанську піцу можна у Чорткові в “Помідорі”!
Чому вона така популярна, спитаєте ви? В нас є безліч відповідей на це питання, проте головними будуть такі:
- Вона напрочуд пухка та повітряна: насичене бульбашками кисню тісто просто тане у роті.
- Така піца не шкодить талії, адже вона виготовлена з особливого італійського борошна, яке утримує значно більшу кількість води в порівнянні із звичайним і легко засвоюється.
- Неаполітанська піца готується лише у дров’яній печі, на ароматних дровах, традиційним способом при температурі 370 – 400 °С.
- Ніякого приладдя, лише дбайливі руки нашого піцайоло, який розтягує тісто саме так, як покоління неаполітанських кухарів.
- Тільки кращі компоненти для начинки: справжня моцарела, соуси на базі томатів та духмяних спецій, сорти популярних в Італії ковбас та овочі входять до неаполітанської піци.
В “Помідорі” ви відчуєте Середземноморські смаки у всій їх красі. Скуштуйте шматочок піци за неаполітанським рецептом та відчуйте щастя кожною клітинкою тіла.